Pompoen-brandnetel-capsulesArtikelnr.: 9290

Met droog extract van pompoenzaad en brandnetelwortel.

90 capsules

24,50 EUR

vanaf 3 verpakkingen
21,50 EUR


 

De pompoen (Cucurbita pepo L.) stamt oorspronkelijk uit Midden- en Zuid-Amerika en wordt daar sinds duizenden jaren als voedingsmiddel gebruikt. In het bijzonder gewaardeerd worden de pompoenzaden, die waardevolle fytosterolen, vooral β-sitosterine, bevatten alsook onverzadigde vetzuren (bijv. linolzuur) en vitaminen. De extracten van de brandnetelwortel (Urtica dioica) zijn vooral bekend wegens hun waterafdrijvende en urinestroomversterkende eigenschappen. Alle inhoudsstoffen vullen elkaar aan en ondersteunen elkaar met betrekking tot hun effect op de prostata en het behoud van een gezonde werking van de nieren, de blaas en de urinewegen. Inhoud van de capsule:

 iedere Herbafit-pompoen-brandnetel-capsule bevat 300 mg droog extract van pompoenzaad (10:1) en 150 mg droog extract op basis van de brandnetelwortel (7-9:1).

Inhoudsstoffen: droog extract van pompoenzaad 10:1 (werkzame stof, 44 %), droog extract van brandnetelwortel 7-9:1 (werkzame stof, 22 %), gelatine (capsulehuls), lactose, maïszetmeel (vulstoffen), magnesiumstearaat, siliciumdioxide (antiklontermiddel).

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 3 x per dag 1 capsule