Arginine-500-capsules

Arginine-500-capsules

Art.nr.: 9630

300 capsules
24,50 € EUR 24.5
vanaf 3 stuks
21,50 €

Indien op voorraad - binnen 2 - 4 werkdagen bij u*

Met B-vitaminen

Arginine-500-capsules

Arginine behoort tot de 20 aminozuren die betrokken zijn bij de productie van proteïnen. Het menselijk organisme kan zelf arginine produceren maar de geproduceerde hoeveelheden zijn niet voldoende om volledig te voldoen aan de behoefte. De belangrijke rol voor het organisme" vooral voor het hart en de bloedsomloop "staat vanuit voedingswetenschappelijk oogpunt vast zodat arginine vandaag als wezenlijk, dus onontbeerlijk aminozuur wordt geclassificeerd. Bovendien ondersteunen de vitaminen B6, B12 en het foliumzuur bij het gezond houden van het hart, de slagaders en de bloedvaten.

Iedere capsule bevat 500 mg zuivere L-arginine.

Inhoudsstoffen: L-arginine (77 %), gelatine, calciumcarbonaat (vulstof), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), maïszetmeel (vulstof), vitamine B6 hydrochloride, foliumzuur, vitamine B12.

Aanbevolen gebruik: 2 x per dag 2 – 3 capsules met voldoende vloeistof innemen. Mocht u medicijnen innemen die de bloedstolling beïnvloeden, verzoeken wij u de inname van Herbafit Arginin-500-capsules met B-vitaminen met uw arts af te stemmen.

Productinformatie downloaden »

Persoonlijk advies

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

*Geldt voor leveringen naar Duitsland bij standaard verzending.

Onze aanbeveling voor u

Alle prijzen incl. BTW excl.. verzendkosten.